Alle categorieën

Kwaliteitsproces

Home > Bedrijf > Kwaliteitsproces

Kwaliteitsproces

Bij Etone Technology staat kwaliteit voorop - en met geweldige kwaliteit komen geweldige klantrelaties. Bij elke stap zorgen onze medewerkers en interne processen ervoor dat uw bestelling volgens uw specificaties wordt uitgevoerd. We bouwen samen aan succes, om keer op keer positieve resultaten te behalen.

Etone Technology werkt onder onze ISO 9001-certificeringen. We werken met gespecialiseerde apparatuur met gevalideerde processen om consistent, kwaliteitsgericht werk te garanderen. Hieronder vindt u een overzicht van het proces dat we hebben ontwikkeld om onderdelen te produceren die elke keer weer aan uw behoeften voldoen.

1669015732608151

Proces analyse

Design for Manufacturing (DFM), schatting, contractbeoordeling, erkenning en productie

Ons team van ingenieurs beoordeelt uw specificaties, evalueert de bewerkingsbehoeften voor uw project, doet suggesties voor DFM en geeft een schatting voor uw bestelling.


Inkoop van grondstoffen

Jiesheng betrekt alleen materialen van de hoogste kwaliteit van vertrouwde leveranciers. Tijdens de procesanalysefase zal ons team bepalen waar de benodigde materialen voor uw project kunnen worden aangeschaft.


Productie

Na materiaalontvangst creëren onze winkelplanners werkreizigers om de traceerbaarheid van materiaal te behouden, trainingsinformatie en meetgegevens vast te leggen en voltooid werk in alle productiefasen bij te houden. Onze werkplaats- en kwaliteitsmanagers houden toezicht om ervoor te zorgen dat ons kwaliteitsplan wordt uitgevoerd terwijl de opdrachten door de werkplaats op verschillende bewerkingscentra reizen.


Secundaire operaties

Indien nodig werkt ons team samen met goedgekeurde externe leveranciers om processen zoals plateren, coaten, anodiseren, warmtebehandeling en andere diensten te voltooien die ons in staat stellen een kant-en-klare operatie te bieden. Wanneer we gebruik maken van diensten van derden, zorgen we ervoor dat de traceerbaarheid van uw onderdeel en materiaal behouden blijft en dat alleen betrouwbare bronnen worden vertrouwd met uw producten.


Inspectie

Onderdelen worden tijdens elke productiefase geïnspecteerd, inclusief First Article Inspection (FAI) zoals vereist. Onze focus ligt op nul defecten en volledig succes met elk onderdeel en project. Pas nadat we ervoor hebben gezorgd dat onderdelen aan al uw vereisten voldoen, geven we ze vrij voor levering.


Verzending

Alle items zijn verpakt om schade aan de functionaliteit van het onderdeel tijdens het transport te beperken. We nemen alle mogelijke preventieve maatregelen om roest/corrosie tegen te gaan en lak- en schroefdraaddelen te beschermen.