Alle categorieën

Over ons

Home > Bedrijf > Over ons

Over ons

Etone-technologie

Dongguan Etone Technologie Co., LTDis een professionele fabrikant van reserveonderdelen voor olieveldboorapparatuur. Alle producten worden strikt geproduceerd in overeenstemming met de API-standaard en Q1-beheerprocedures. We kunnen de productie aanpassen aan uw ontwerptekeningen.


Onze belangrijkste producten zijn plugklepreparatieset, terugslagklepreparatieset, ontlastklepreparatieset, plunjerpompverpakking, Frac-pompklep en -zitting en andere reserveonderdelen voor olievelden.


De belangrijkste materialen zijn 40CrNiMo, 20CrMnTi, 8620H, G20, 4140 staal, PH17-4, SUS316, SUS304, polyurethaan en HNBR enz. 


We hebben met succes het kwaliteitsmanagementsysteem ISO9001:2015, IATF 16949:2016 doorstaan.


Ons doel is altijd geweest om een ​​productieleider te zijn op het gebied van reserveonderdelen voor olieveldboorapparatuur. Onze productiecapaciteit omvat CNC-bewerking, CNC-frezen, CNC-draaien en andere productiediensten. Daarnaast hebben we een testafdeling, die alle series producten kan inspecteren.


Professionele productieapparatuur en testapparatuur die de stabiliteit en kwaliteit van de productie kunnen garanderen. Wij kunnen u een one-stop-service bieden!


Klik hier om vandaag nog naar de contactpagina te gaan.